Početna / DRUŠTVO / Održan humanitarni novogodišnji vašar u Vlasotincu

Održan humanitarni novogodišnji vašar u Vlasotincu

Centar za decu i omladinu, kao organizaciona jedinica Centra za socijalni rad , organizovao je danas humanitarni Novogodišnji vašar . Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji bili su izložene novogodišnje čestitke i ukrasi, maštoviti radovi dece i mladih koji koriste usluge Centra za decu i omladinu. I ovog puta deci nije manjkalo mašte, kreativnosti, truda i volje da sebi i svim posetiocima ulepšaju predstojeće praznike. Svoje vršnjake podržali su učenici Osnovne škole „Siniša Janić“ i gimnazijalci, članovi Englich cluba sa svojom profesorkom Biljanom Pipović.

Ljubinka Puzić, direktorka Centra za socijalni rad je pozdravila decu, njihove roditelje i sve ljude dobre volje koji su podržali ovu humanitarnu akciju, ali i one koji će korisnicima Centra za decu i omladinu i narednih dana poklonima ulepšati predstojeće praznike.

Direktorka Puzić je ovom prilikom istakla da će sredstva koja danas budu prikupljena biti iskorišćena za aktivnosti Centra za decu i omladinu.

Već četiri godine za redom BMV Moto klub Vlasotince mališanima daruje vredne poklone, pokazujući humanost na najbolji mogući način i čini da mališani tokom ovih pretprazničnih dana budu u centru pažnje, da uz ljude dobre volje učestvuju u novogodišnjoj čaroliji. I ove godine Agencija Todorović je u saradnji sa Dunav osiguranjem obezbedila dvadeset novogodišnjih paketića za decu. Bilo je svega u paketićima koje su obezbedili ovi plemeniti ljudi, ali svakako ljubavi je bilo najviše.

Dejan Todorović i Miodrag Nikolić, su ovoga puta apelovali na sve organizacije i pojedince dobre volje da se u što većem broju odazivaju ovakvim akcijama, kako bi rad Centra za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju bio što kvalitetniji, a mališanima praznici što lepši.

Najvaljena je akcija Tehničke škole „Mafinima do srca“ i akcija fondacije „Dar“, koju su osnovali studenti Pravnog fakulteta u Beogradu.

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

Obeležavanje Gradske slave završeno rezanjem slavskog kolača u Svečanoj ali Grada Leskovca

Svečano obeležavanje slave završeno je obredom sečenja kolača u Svečanoj sali grada Leskovca, nakon čega …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *