Home / Uncategorized / Odbojkašicama lebanskog “Radana“, kao i klubovina iz Bugarske i Makedonije nije dozvoljen ulazak na Kosovo
hotel bell

Odbojkašicama lebanskog “Radana“, kao i klubovina iz Bugarske i Makedonije nije dozvoljen ulazak na Kosovo

Trebalo je da devojke učestvuju na 8. Vidovdanskom turniru u Donjoj Gušterici, ali je gostima zabranjen ulazak na Kosovo, saopštila je opština Gračanica.

Predsednik ŽOK “Vidovdan“, organizatora turnira, Vladan Trifić, izrazio je žaljenje što se politika još jednom umešala u sport.

– Mi se politikom ne bavimo, samo želimo da nam se daju lopte i dozvoli da igramo odbojku. Zbog novonastalih okolnosti, deo turnira će biti odigran u Donjoj Gušterici, a deo u Lebanu. Zahvaljujem predsedniku opštine Lebane, Ivanu Bogdanoviću, što je primio vraćene ekipe i što će podržati organizaciju turnira u toj varošici. Pobednike nećemo proglašavati, jer ste svi vi, draga deco, pobednici, jer želite da se bavite sportom, uprkos nenormalnim uslovima u kojima živimo.

Ulazak na Kosovo nije dozvoljen odbojkaškim klubovima “Slavija“ iz Sofije, “Marica“ iz Plovdiva, “Jantavolej“ iz Skoplja i “Radan“ iz Lebana.

Check Also

Naučna šetnja „Svetska čuda i Đavolja varoš“ za leskovačke osnovce

Učenici osnovnih škola Jablaničkog okruga koji su ostvarili značajne rezultate na takmičenju iz geografije ili …

Оставите одговор