Početna / DRUŠTVO / Od danas ponovo saobraća autobuska linija Vlasotince – Leskovac

Od danas ponovo saobraća autobuska linija Vlasotince – Leskovac


Preduzeće „Sigma trans“ danas, 11. maja, uvodi neke od linija na relaciji Vlasotince – Leskovac i obratno, u skladu sa preporukama republičke Vlade i resornog ministarstva.

Tako će putnici iz Vlasotinca za Leskovac moći da koriste sledeće polaske: 6, 6.50, 12.50, 14.05 i 18.15 sati. Iz Leskovca do Vlasotinca su sledeći polasci: 6.30, 07.30, 13.20, 15.05 i 20.10 sati. Polasci ne saobraćaju nedeljom. Autobusi kreću sa autobuske stanice, a koristiće se i stajališta kao i pre vanrednog stanja. U autobusu je neophodno koristiti zaštitnu opremu (maske i rukavice). U skladu sa preporukama broj putnika je ograničen, a vrši se i sva neophodna dezinfekcija autobusa.

Od 15. maja uvodi se i polazak iz Vlasotinca do Tegošnice i to petkom i ponedeljkom. Iz Vlasotinca autobus polazi u 6,45 i 11, 30 sati. Vreme polaska iz Tegošnice ne može tačno da se precizira zbog radova na putu Vlasotince- Svođe.

Pogledaj takodje

Devet ulica u sredu bez struje

Elektroprivreda Srbije nastavlja sa redovnim radovima na održavnju mreže. -Obaveštavaju se korisnici distributivnog sistema da neće …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *