Početna / DRUŠTVO / Obeležena godišnjica rada vrtića u kompaniji „AutosTop Interiors“

Obeležena godišnjica rada vrtića u kompaniji „AutosTop Interiors“

Kompanija AutosTop Interiors obeležila je u petak, 06. novembra, godišnjicu rada vrtića koji je, uz podršku partnera Leskobegs i iLUTE, otvoren 2019. godine za decu roditelja koji suzaposleni u ovim kompanijama. Reč je o prostoru u kome, u dve smene, boravi i do 90 mališana a uređen je po uputstvima i normativima PU “VukicaMitrović” sa prostorom za igru, spavaonom, kupatilom i edukativnim kutkom.

Nakon godinu dana od otvaranja vrtića roditelji, kao zaposleni u ovim kompanijama, više nemaju dilemu koji će vrtić odabrati i da li će za njihovu decu imati mesta u ostalim vrtićima dok su usluge čuvanja, nege, brige, edukacije dece, kao i ishrane dostupne potpuno besplatno.Ovo je samo jedna od pogodnosti koja je zaposlenima u kompaniji AutosTop Interiors na raspolaganjuu cilju njihove dodatne motivacije i zadovoljstva radnom sredinom.

Inovativnost i inicijative koje neguje kompanija AutosTop Interiors doprinose poziciji lidera u društveno odgovornom poslovanju na teritoriji Jablaničkogokruga. Shodno tome, osluškivanje potreba zaposlenih zauzima posebno mesto u kompaniji dok podrška roditeljstvu i razvoju nataliteta postaju važan deo doprinosa kompanije populacionoj politici.

/PR/

Pogledaj takodje

U Srbiji još 57 osoba preminulo od korone

U poslednja 24 sata prema podacima Ministarstva zdravlja, testirani su uzorci 22.404 osobe, od kojih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *