Početna / DRUŠTVO / Novogodišnji paketići za oko 5.000 mališana

Novogodišnji paketići za oko 5.000 mališana

U Sportskom centru Dubočica u Leskovcu podeljeni su paketići za mališane iz 16 gradsih mesnih zajednica.

Velike gužve bile su ovog prepodneva na prilazima Sportskom centru Dubočica, a u jednom trenutku kolone vozila prostirale su se do trga Markao Crni na jednoj i ulice Nikole Skobaljića na drugoj strani.

.Do sada smo paketiće svoj deci Leskovca i okoline delili na nivou mesnih zajednica. Ove godine smo želeli da napravimo jednu pravu novogodišnju priču, koja će se razlikovati od ranijih i u kojoj će biti više čarolije. Ne postoji veće uzbuđenje za mališane od onog kada očekuju dolazak Deda Mraza. Dana ovde ima više Deda Mratovih pomoćnika koji će na licima dece izmamiti osmehe – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

U programu za decu Leskovca nastupio je Gradski dečiji hor Zvezdice i Narodno pozoriše sa dečijom predstavom „Sunđer Bob Kockalone“.

-Danas su sa nama predstavnici 16 gradskih mesnih zajednica, Gradske uprave i Centra za socijalni rad i svi zajedno ćemo podeliti oko 5.000 paketića. Akciju podele nastavljamo i narednih dana kada ćemo deci iz okoline Leskovca podeliti paketiće u domovima kulture. Zahvaljujem svim donatorima koji su pomogli ovu akciju i donirali svih 5.000 paketića, a nijedan nije plaćen iz budžeta – naglasio je gradonačelnik dr Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

Uređen kej kod ATD-a

Akcija čišćenja i uređenja javne površine, koju sprovode Odeljenje za zaštitu životne sredine, JKP Komunalac …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *