hotel bell

Novi crni rekord u broju hospitalizovanih u leskovačkoj Covid bolnici, na jugu Srbije na lečenju 877 ljudi

I u protekla 24 časa nastavljena je hospitalizacija velikog broja građana juga Srbije u Covid centrima u Nišu, Kruševcu, Leskovcu i Vranju.

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovan 72 pacijent, od kojih je 65 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i šestoro dece. U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 99 pacijenata. Kod 97 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 12 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitaliovano 378 pacijenata. Kod 368 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 16 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 222 pacijenata. Kod 210 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 106 pacijenta. Kod 106 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Isplaćena jednokratna pomoć porodiljama

Danas je iz gradskog budžeta na ime jednokratne pomoći porodiljama isplaćen iznos od 980.000 dinara. …

Оставите одговор