hotel bell

Nova serija “Tunel“, snimljena je po istinitim događajima: Glumac Boža Marjanović tumači jednu od glavnih uloga

Pre nekoliko dana pala je poslednja klapa snimanja igrane kriminalističke serije “Tunel“, u režiji Petra Ristovskog, a leskovački glumac Dragan Boža Marjanović, kome je poverena jedna od naslovnih rola, smatra da će se, zbog zanimljive teme i faktografske autentičnosti priča, dopasti publici

Serija “Tunel“ je produkcijsko čedo “Telekoma“ i “Ziliona“ i potpuno je drugačija od svega što je, do sada, imao prilike da vidi srpski auditorijum:

– U pitanju je 12 epizoda, vrlo zanimljive tematike. Prati rad specijalne policijske jedinice, koja se bavi pregovaranjem u kriznim situacijama, kao što su talačke, pokušaji samoubistava i slične. Tada do izražaja dolaze sposobnosti pregovarača, inače ljudi u senci, jer se ne pojavljuju u javnosti, ali se bave vrlo važnim i odgovornim poslom. Njihov je zadatak da razreše situaciju na najbolji mogući način. Najzanimljive u svemu je to što je serija nastala po istinitim događajima. Pregovarači su posredovali u svima njima i epilog je identičan onom u stvarnosti. To seriji daje na dokumentarnosti, što će, verujem mnogima biti motiv da je isprate, priča za Dnevnik juga, Dragan Boža Marjanović.

Velika mu je čast, ističe da se našao u plejadi sa fantastičnim glumcima, tumačeći lik najstarijeg od petoro pregovarača:

– U svakoj epizodi imamo po jednog od poznatih glumaca u ulozi počinioca, odnosno uzrokovača krizne situacije, sa kojima se pregovara. Oni se, dakle, menjaju, a mi smo konstantni i rešavamo problem. Sa velikim zadovoljstvom sam radio proteklih šest meseci. Promenili smo mnogo lokacija i kompletna autorska ekipa se potrudila da gledaocima predstavi uzbudljivu i napetu krimi seriju.

Pregovarački tim čine još i Minja Peković i Jovanu Belobrkoviću, a glumačku postavu čine i Nevena Gavran, Miloš Petrović, Tamara Šustić i Miloš Đorđević.

Ekipu “počinilaca“ predvodi Lazar Ristovski, a tu se još Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Branislav Lečić, Zoran Cvijanović, Radovan Vujović, Dragan Pele Petrović, Mirko Vlahović.

Materijal se trenutno montira, a pred publikom bi trebalo da se nađe narednog proleća.

Check Also

Na sednici Štaba za vanredne situacije usvojen plan rada za narednu godinu

Grad Leskovac je spreman za zimske uslove, jer je izabrano preduzeće zaduženo za zimsko održavanje …

Оставите одговор