Početna / EKONOMIJA / „Nevena kolor“ planira automatizovanu proizvodnju u novoj hali i ponovo postaje leskovačka firma

„Nevena kolor“ planira automatizovanu proizvodnju u novoj hali i ponovo postaje leskovačka firma

Kompaniju „Nevena kolor“ u Leskovcu uspešno posluje 15 godina, a tim povodom je ovu kompaniju posetio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Nevena kolor“ u stalnom radnom odnosu zapošljava 108 osoba, a u letnjem periodu kada postoji potreba za većim angažovanjem, zapošljava još pedesetak lica. Kompanija uglavnom izvozi u Makedoniju, BiH, Crnu Goru, Mađarsku. Privreda je kičma svakog društva, bez provrede i dobrih potencijala ne mogu funkcionisati ni drugi segmenti jednog društva“ – kazao je gradonačelnik Cvetanović danas u obilasku i dodao da je firma zbog određenih problema prebacila sedište iz Leskovca u Vojvodinu, i da se upravo radi na tom problemu, da bi ova firma, karakteristična za Leskovac ostala u gradu.On je takođe istakao da je ova kompanija jedna od socijalno odgovornih koja konstantno donira fabru i druge svoje proizvode za potrebe leskovačkih ustanova.

Zlatko Kadić, jedna od vlasnika kompanije zahvalio se na poseti i iskazanoj dobroj volji, kao i nadu da će naredni period poslovanja biti još uspešniji.

„Drago mi je da imamo podršku grada i rukovodstvagrada, da „Nevenu“ vratimo Leskovcu, gde ona i pripada. Pripremamo novu proizvodnju po svetskim standardima, nadamo se da će sve ići svojim tokom i da ćemo je otvoriti naredne godine. Poslednjih 15 godina mnogo toga smo uradili u fabrici i nastavićemo tako u narednom periodu“ – naglasio je Kadić.

Pogledaj takodje

U Srbiji pozitivno više od 7.000 hiljada ljudi, crni rekord i danas zabeležen

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja testirani su uzorci 18.592 osobe od kojih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *