Home / DRUŠTVO / Narodna stranka u Leskovcu, u ponedeljak otvara kancelariju za besplatnu pravnu pomoć diskriminisanim građanima
hotel bell

Narodna stranka u Leskovcu, u ponedeljak otvara kancelariju za besplatnu pravnu pomoć diskriminisanim građanima

Građani koji trpe diskriminaciju zbog mobinga, pretnji ili ucena po osnovu političkog uverenja, od ponedeljka će besplatnu pravnu pomoć moći da dobiju u novotovorenoj kancelariji Narodne stranke.

Na press konferenciji, kojoj je prisustvovao i potpredsednik Narodne stranke, Narodni poslanik i predsednik resora za pravna pitanja, Vladimir Gajić, saopšteno je da će kancelarija raditi svakog ponedeljka od 17 i 30 do 20 sati. Građani koji trpe bilo koju vrstu diskriminacije, mogu problem da iznesu lično pavnom timu ili mu se obrate na telefon, koji će biti objavljen na zvaničnoj stranici ove stranke na društvenim mrežama.

– Pravna nesigurnost je jedan od najvećih problema sa kojima se građani Srbije danas suočavaju, a kako i ne bi, kada naša država nije zasnovana na vladavini prava. Ovaj sistem, ta struktura postavljena je još 1945. godine, kad su komunisti zavladali i partijska država je jedino što u svakodnevnom životu funkcioniše. To je razlog što je Srbija zaustavljena u razvoju i ne može da se pomeri napred, rekao je Gajić.

Otvaranje kancelarije je, dodao je, način da će pomogne ljudima koji su ugroženi jer zastupaju svoje mišljenje i stav, što ume da bude problem posebno u malim sredinama, kakva je Leskovac.

Potpredsednik Narodne stranke, istakao je i da će se, kao Narodni poslanik, zalagati za interese Leskovčana, jer zaslužuju da se o njihovim problemima raspravlja na nivou višem od lokalnog.

Check Also

Leskovac je danas postao centar regionalnog biznisa – Privredni forum „Moj naslednik“ okupio ljude iz cele Srbije

U kristalnoj dvorani restorana „Groš“ u toku je privredni forum „Moj naslednik“ koga organizuje Škola …

Оставите одговор