Visoka poslovna škola strukovnih studija na Sajmu turizma u Beogradu

 

Na 39. Međunarodnom sajmu Turizma u Beogradu, studenti Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac predstavili su svoje kulinarsko umeće u vidu specijaliteta sa roštilja.

 

Zainteresovani posetioci Sajma imali su priliku da se na štandu Turističke organizacije Leskovca, upoznaju sa turističkom ponudom Leskovca i okoline, ali i da uživaju u ukusima i mirisima leskovačke kuhinje koja je svakako na pijedestalu, kada je reč o znamenitostima našeg kraja.

Studenti studijskog programa Menadžment tehnologije hrane i gastronomija, do sada više puta nagrađivani na domaćim i međunarodnim takmičenjima, još jednom su pokazali da su „majstori svog zanata“ . Ovi talentovani mladi ljudi, svoja znanja i veštine usavršavali su tom dosadašnjeg školovanja na Visokoj poslovnoj školi Leskovac, ali i tokom stručne prakse u poznatim hotelima širom regiona. Iako upoznati sa tajnama svetske kuhinje, pokazali su da jug Srbije treba biti ponosan na svoju tradiciju, jer je upravo bogato nasleđe osnova za razvoj ovdašnje turističke privrede.

Takođe, na štandu Turističke organizacije Leskovac, prezentovani su i ostali studijski programi Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac, što je privuklo pažnju mlađih posetioca sajma, pre svega učenika.

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.