Najbolju pljeskavicu pripremili Leskovčani, ćevap-Bujanovčani, ali sveukupni pobednik đaci iz Vrnjačke Banje

Dobra atmosfera vladala je danas na takmičenju Ugostiteljskih škola u pripremi jela sa roštilja. Uzbuđeniji od učenika bili su profesori, jer je uspeh na takmičenju, posredno rezultat njihovog rada. Strogi, ali pravedni žiri, oduševljen talentom i inventivnošću mladih ljudi, ipak je morao da izdvoji najbolje. Evo odluke:

Kategorija “Priprema ćevapa “

I mesto – Bojan Veličković i Aleksandar Nikolić – “Sveti Sava”, Bujanovac  

II mesto – Tomče Stojkoski i Hristina Soleska – SOU “Naum Naumovski – Borče”, Kruševo

III mesto – Filip Nikolić i Anđela Mladenović – “Svetozar Krstić Toza”, Vučje

Kategorija “Priprema pljeskavice”

I mesto –  Anastasija Trajković i Jovana Cvetković –  TUŠ Leskovac

II  mesto – Miloš Kržanović i Nevena Pavlović – UTŠ Vrnjačka Banja

III mesto – Luka Belić i Dragoljub Topalović – UTŠ , Beograd

Kategorija “Inovacija”

I mesto – Miloš Kržanović i Nevena Pavlović – UTŠ Vrnjačka Banja

II mesto – Luka Belić i Dragoljub Topalović – UTŠ , Beograd

III mesto – Šljivin Mersini i Dina Imeroska – SOU “Niko Nestor” , Struga 

  

  Sveukupni pobednici takmičenja učenika Ugostiteljskih škola, na 31. Roštiljijadi su Miloš Kržanović i Nevena Pavlović iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Vrnjačke Banje.

Check Also

Koncertna dvorana u Domu Vojske uskoro realnost

U Koncertnoj dvorani, koja će se smestiti u renoviranom Domu Vojske u Leskovcu, očekuje se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *