Na ovogodišnjem trećem MCPlay festivalu u Leskovcu, rekordan broj takmičara(FOTO)

Sinoć je u Leskovcu održan treći MCPlay Production Festival, a ovogodišnje izdanje oborilo je sve rekorde.

Preko 50 takmičara se prijavilo, a odabrano je 33 koji su se sinoć borili za titulu najboljeg.

Marko Dimitrijević, osnivač festivala, istakao je ovom prilikom da je presrećan što je ove godine oboren rekord.

“Prijavilo se preko 50 takmičara, od kojih smo odabrali 33 koji će se takmičiti večeras. Želim vam puno sreće, nadam se da ćete dati sve od sebe i neka najbolji pobedi.”

Dimitrijević je izrazio zahvalnost svojoj porodici za razumevanje i strpljenje tokom meseci organizacije festivala. Takođe je zahvalio žiriju na podršci i uvažavanju njega kao organizatora. Ove godine, članovi žirija su Gabrijela Pejčev, Darko Filipović, i Mikos Mikeli, koji se vraća po drugi put.

Pobednica prvog MCPlay Fest-a 2022. godine bila je Lana Cvetković, koja je kao nagradu dobila svoju prvu autorsku pesmu „Valijum“, čiji tekst je pisao Mikos Mikeli, dok je aranžman i muziku radio Dimitrijević.

Prošlogodišnja pobednica, Sara Stanković, sinoć je premijerno izvela svoju prvu autorsku pesmu koju su zajedno radili Mikos Mikeli i Marko Dimitrijević.

Kao i prethodnih godina, festival su otvoriti najmlađi učesnici iz Muzičke radionice MCPlay, pod vođstvom profesorke Anđele Janković.

“Verujem da ćemo večeras zajedno uživati i drago mi je da ste baš vi deo MCPlay Produkcije. Neka igre počnu i neka najbolji pobedi,” zaključio je Dimitrijević.

Check Also

U Leskovcu počinje sa radom ruski megamarket MERE

Foto Arhiva U četvrtak, 25. jula, u Leskovcu će početi s radom veliki ruski megamarket …