hotel bell

Na međunarodnom sajmu u Dubai-u, predstaviće se 25 srpskih kompanija, među kojima dve iz Jablaničkog okruga

Jedna od najvećih specijalizovanih sajamskih manifestacija ”Gulfood 2023”, počinje danas, a okupiće više od 2.600 izlagača iz celog sveta. Na nacionalnom štandu Srbije, predstaviće se 25 domaćih kompanija, među kojima su leskovačka ”Strela” i ”Nisha” iz Crne Trave

Nastup srpskih kompanija na sajmu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima organizovale su Privredna komora i Razvojna agencija Srbije, a nacionalni štand se nalazi u jednoj od glavnih hala sajma Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls.

Radi se o jedoj od najvećih sajamskih izložbi prehrambene industrije, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika, distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Leskovačka ”Strela” jedna je od najvećihsrpskih kompanija za preradu poljoprivrednih proizvoda i pečuraka, a ”Nisha” iz sela Gradac, opština Crna Trava, pravi organske proizvode za hranu, negu i lepotu.

Sajam u Dubai-u se, inače, prostire na 100.000 kvadratnih metara i godišnje ga poseti više od 70.000 judi iz 160 zemalja sveta.

Check Also

Izložba slika leskovačke umetnice Ane Mikarić u Boliviji

Minulog vikenda u Plurinational Culture Center (Centro de la Cultura Plurinacional Santa Cruz) u Santa …

Оставите одговор