Početna / DOGAĐAJI / Leskovčanin Zoran Ilić kandidat za najboljeg učitelja na svetu

Leskovčanin Zoran Ilić kandidat za najboljeg učitelja na svetu

U Svečanoj sali grada Leskovca, organizovan je prijem za učitelja Zorana Ilića jednog od tri najbolja učitelja u Srbiji i Ivonu Jovanović predstavnicu Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, ovom priliko je istakao da Lokalna samouprava podržava i uvek će podržavati uspešne prosvetne radnike, te će učitelju Iliću za dostignućr sledeće godine biti dodeljena Oktobarska nagrada Grada Leskovca.

„Lokalna samouprava svesrdno podržava najbolje među nama jer vaša inovativnost i rad vredan divljenja imaju dugotrajne pozitivne efekte na decu i mlade. Podržavamo i uvek ćemo podržavati uspešne prosvetne radnike jer svojim ponašanjem i uspesima pružaju pravi uzor našoj deci, u današnje vreme to je ono što nam je preko potrebno“ – rekao je gradoanečlnik Cvetanović na prijemu i najavio da će Ilića kandidovati za Oktobarsku nagradu Grada Leskovca.

Prijem za Zorana Ilića jednog od najboljih učitelja na svetu.

Publicerat av Dnevnik Juga Onsdag 4 september 2019

Učitelj Zoran Ilić je kazao da se trudi da svojim radom podstakne kolege da se njihovo znanje i priča usmere ka učenicima i da svojim radom oblikuju čoveka 21. veka koji će znati da bude jak tokom svog odrastanja i zahvalio se gradonačelniku na kandidaturi dok je Ivona Jovanović poručila da će se Udruženje „Živojin Mišić“ potruditi da na što bolji način predstavi Grad Leskovac i OŠ „Svetozar Marković“ na takmičenju.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Pogledaj takodje

Gradonačelnik Cvetanović čestitao slavu Sveti Jovan

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović čestitao je danas krsnu slavu Sveti Jovan. -Svim sugrađanima koji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *