Početna / DOGAĐAJI / Leskovčanin Zoran Ilić kandidat za najboljeg učitelja na svetu
Reklama

Leskovčanin Zoran Ilić kandidat za najboljeg učitelja na svetu

Reklama

U Svečanoj sali grada Leskovca, organizovan je prijem za učitelja Zorana Ilića jednog od tri najbolja učitelja u Srbiji i Ivonu Jovanović predstavnicu Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, ovom priliko je istakao da Lokalna samouprava podržava i uvek će podržavati uspešne prosvetne radnike, te će učitelju Iliću za dostignućr sledeće godine biti dodeljena Oktobarska nagrada Grada Leskovca.

„Lokalna samouprava svesrdno podržava najbolje među nama jer vaša inovativnost i rad vredan divljenja imaju dugotrajne pozitivne efekte na decu i mlade. Podržavamo i uvek ćemo podržavati uspešne prosvetne radnike jer svojim ponašanjem i uspesima pružaju pravi uzor našoj deci, u današnje vreme to je ono što nam je preko potrebno“ – rekao je gradoanečlnik Cvetanović na prijemu i najavio da će Ilića kandidovati za Oktobarsku nagradu Grada Leskovca.

Prijem za Zorana Ilića jednog od najboljih učitelja na svetu.

Publicerat av Dnevnik Juga Onsdag 4 september 2019

Učitelj Zoran Ilić je kazao da se trudi da svojim radom podstakne kolege da se njihovo znanje i priča usmere ka učenicima i da svojim radom oblikuju čoveka 21. veka koji će znati da bude jak tokom svog odrastanja i zahvalio se gradonačelniku na kandidaturi dok je Ivona Jovanović poručila da će se Udruženje „Živojin Mišić“ potruditi da na što bolji način predstavi Grad Leskovac i OŠ „Svetozar Marković“ na takmičenju.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Pogledaj takodje

KONKURS ZA POSAO: Restoranu „BELL“ potreban konobar

„Hotel & Restoran Bell In“ u Leskovcu zbog povećanog obima posla ima potrebu za prijemom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *