Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovčanin Božidar Đermanović novi selektor svih nacionalnih selekcija u kik boksu

Leskovčanin Božidar Đermanović novi selektor svih nacionalnih selekcija u kik boksu

Jedan od najboljih leskovačkih sportsta svih vremena Božidar Đermanović izabran je za selektora svih nacionalnih selekcija u kik boksu.

Posle sprovedenog  javnog konkursa za izbor selektora svih nacionalnih selekcija Kik boks  saveza Srbije, a u skladu sa normativnim aktima Saveza, Upravni odbor je imenovao novog selektora svih nacionalnih selekcija u kik boksu, Božidara Đermanovića.  On je na toj funkciji zamenio dugogodišnjeg trenera i selektora u Kik boks savezu, jednog od pionira ovog sporta u Jugoslaviji i Srbiji, dobitnika Majske nagrade, Nevena Dondura.

Posle imenovanja novog selektora, usledilo je njegovo predstavljanje na Skupštini Kik boks saveza, koja je održana 04.05.2019.

Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je obrazložio zašto je odlučio da Upravnom odboru predloži  Božidara Đermanovića za imenovanje na ovu odgovornu  funkciju. Temeljeći svoju odluku na činjenicama da je Božidar Đermanović bio dugogodišnji reprezentativac, šampion Evrope i sveta, dugogodišnji trener Kik boks kluba „Leskovac“, član Upravnog odbora Kik boks saveza Srbije u više saziva a  jedno vreme i potpredsednik, predsednik je uz to svoj izbor temeljio na nameri da se u stručni rad sa reprezentacijom uvedu nova lica. Inače, Božidar Đermanović je po obrazovanju profesor fizičke kulture.

Pogledaj takodje

U Narodnom muzeju 22. avgusta izložba slika „Vreme traganja i trajanja“

U četvrtak 22. avgusta 2019. godine u Galeriji Narodnog muzeja u Leskovcu, sa početkom u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *