hotel bell

Leskovčani posle sedam godina ponovo pevali za Leskovčane – Uz pesme Tropiko benda đuskao prepun gradski trg

Treće veče leskovačke “Roštiljijade” obeležio je nastup Tropiko benda, koji iako nije više od sedam godina nastupao u rodnom gradu, večeras je opravdao sva očekivanja, a prepun gradski trg samo u prilog tome govori.

Vrcavi južnjački stil ni ovoga puta nije izostao, te je tako Sale iz Tropika svoju energiju preneo i na publiku koja je zajedno sa njim đuskala i otpevala skoro svaku pesmu sa večerašnjeg nastupa.

Prijem u Svečanoj sali grada Leskovca pred početak koncerta, kako to običaj nalaže ni ovoga puta nije izostao.

“Trudili smo se da i ove godine program bude raznovrstan, i da zadovolji svačije ukuse. Nakon više godina Tropiko bend – naši Leskovčani će ponovo pevati za Leskovčane i sve posetioce “Roštiljijade”- kazao je gradonačelnik Cvetanović.

“Zadovoljstvo je ponovo biti na leskovačkoj “Roštiljijadi” i u gradu iz koga smo krenuli za Beograd. Nastupali smo recimo na nekoj 20.-oj Roštiljijadi, bilo nam je fenomenalno i naš grad nam je tada na početku omogućio da osetimo čari “velike bine”. Sada 15 godina kasnije družimo se ponovo, malo zreliji sa mnogo više hitova i jedva čekamo da prvi put nastupimo na novom gradskom trgu – kazao je Aleksandar Cvetković – Sale Tropiko.

Check Also

Leskovčanin tokom suđenja vređao sudiju, pa kažnjen pritvorom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. R. (1972) iz ovog grada grada, …

Оставите одговор