Leskovačkim mališanima podeljeni paketići – Novogodišnju bajku upotpunila Leontina, animatori i maskote

Sportska hala “Partizan” bila je mala da primi svu decu koja koja su u pratnji svojih roditelja došla na podelu paketića, koje grad Leskovac organizuje godinama unazad.

“Vreme praznika je vreme radosti i sreće, vreme zabave, smeha i uživanja pa smo odlučili da današnji dan u potpunosti posvetimo vama. Siguran sam da ćete uživati u animatorima, maskotama, klovnovima, koncertu naše drage Leontine, celoj novogodišnjoj čaroliji koja se održava u našem gradu – kazao je na današnjoj svečanosti prvi čovek grada Leskovca Goran Cvetanović.

Mališanima i njihovim roditeljima se obratila i direktorka PU”Vukica Mitrović” Olivera Tošić, koja je ovom prilikom istaklada deca najradije pamte i najviše vole novogodišnje praznike.

“Ovo su dani kada deca žele da im se ostvare snovi, raduju se snegu, zimi, zamišljaju tu daleku zemlju Laponiju, Deda Mraza i da li je baš njihovo pismo u tom džaku. Ovo su dani kada se deca raduju poklonu, kada se iskreno raduju svemu, a mi smo tu da im ostvarujemo snove i ne skidamo osmeh sa lica – kazala je Tošićeva.

Danas su deca uživala u muzičkoj izvedbi Leontine a za dobro raspoloženje i dečju radost bili su zaduženi spajdermen, princeze, miki, mini, meda…

Roditelji koji nisu uspeli danas da učestvuju u ovoj novogodišnjoj čaroliji svoje paketiće mogu podići u kancelarijama mesne zajednice kojoj pripadaju.

Check Also

Benzin skuplji za dva dinara

U narednih sedam dana, od danas, 12. aprila, do 19. aprila, očekuje se povećanje cena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *