Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovački socijalisti uz Ivicu Dačića

Leskovački socijalisti uz Ivicu Dačića

U Leskovcu je sinoć održana izborna konferencija na kojoj je prisustvovao potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić. koji je istakao da je neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Ivici Dačiću od strane socijalista iz ovog kraja.

On je pohvalio odvažnost, snažnu energiju, dragocene kadrovske resurse i činjenicu da je Leskovac i Jablanički okrug u celini, svetionik socijalističkih ideja koji obasjava i okuplja ubedljivo najjače biračko jezgro SPS u čitavoj Srbiji.

„Neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Dačiću od strane socijalista Leskovca i ovog dela Srbije dokaz je iskrene privrženosti državotvornoj viziji, hrabrosti i diplomatskoj lucidnosti kojom Dačić vraća Srbiju na dostojanstveno mesto u međunarodnoj areni“, istakao je Branko Ružić, potpredsednik SPS.

Predsednik Gradskog odbora SPS u Leskovcu Aleksandar Đurović je istakao da je ova konferencija još jedna potvrda snage, utemeljenosti, jasne socijalističke orjentacije i ogromnog kadrovskog potencijala koji su sinonim za Socijalističku partiju Srbije.

Pogledaj takodje

Zadruga „Gradac voće“ iz Gradašnice primer dobre prakse u zadrugarstvu

Ministar Krkobabić i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišli su danas zemljoradničku zadrugu „Gradac voće“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *