Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovački socijalisti uz Ivicu Dačića

Leskovački socijalisti uz Ivicu Dačića

U Leskovcu je sinoć održana izborna konferencija na kojoj je prisustvovao potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić. koji je istakao da je neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Ivici Dačiću od strane socijalista iz ovog kraja.

On je pohvalio odvažnost, snažnu energiju, dragocene kadrovske resurse i činjenicu da je Leskovac i Jablanički okrug u celini, svetionik socijalističkih ideja koji obasjava i okuplja ubedljivo najjače biračko jezgro SPS u čitavoj Srbiji.

„Neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Dačiću od strane socijalista Leskovca i ovog dela Srbije dokaz je iskrene privrženosti državotvornoj viziji, hrabrosti i diplomatskoj lucidnosti kojom Dačić vraća Srbiju na dostojanstveno mesto u međunarodnoj areni“, istakao je Branko Ružić, potpredsednik SPS.

Predsednik Gradskog odbora SPS u Leskovcu Aleksandar Đurović je istakao da je ova konferencija još jedna potvrda snage, utemeljenosti, jasne socijalističke orjentacije i ogromnog kadrovskog potencijala koji su sinonim za Socijalističku partiju Srbije.

Pogledaj takodje

Tribina o Danu planete zemlje na Visokoj umetničko – tehničkoj školi

Na Dan planete zemlje, koji se širom sveta obeležava 22. aprila, Visoka umetničko-tehnološka strukovna škola, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *