hotel bell

Leskovački odbor Narodnog pokreta Srbije zahvalio građanima na velikoj podršci i potpisima za formiranje nove političke stranke

Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije u Leskovcu zahvalio je građanima na velikoj podršci koju su svojim potpisima dali za formiranje nove političke stranke.

“Želimo da se zahvalimo svim građanima Leskovca, ali i Jablaničkog okruga koji su svojim potpisom pružili podršku, tj. bili jedan od potpisnika osnivača i pomogli u formiranju nove političke organizacije pod nazivom Narodni pokret Srbije, na čijem je čelu izabran Miroslav Aleksić. Veliko hvala na ukazanom poverenju. Svojim radom i delima pokazaćemo Vam da smo drugačiji od onih koji se povlače pred preprekama kad treba da se bore za opšte dobro, dok nemilosrdno grizu kada brane sopstvene interese. Zajedno sa vama, mi ulazimo u borbu koja se tiče dobrobiti svih nas – borbu protiv autokratskog režima zasnovanog na lažima i manipulacijama, režima koji je osiromašio, zadužio i unazadio Srbiju. Hvala vam što ste u Narodnom pokretu Srbije prepoznali rešenost da našu Srbiju i naš Jablanički okrug učinimo boljim mestom za život. Ovim putem Vas takođe pozivamo da se aktivno uključite u rad Narodnog pokreta Srbije i pružite svoj doprinos u zajedničkoj borbi za bolje sutra.” – navodi se u sapšenju Narodnog pokreta Srbije u Leskovcu.

Check Also

Istraži MERIDIAN SPECIJAL, sastavi dobitan tiket i osvoji 100 poklon spinova!

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja. Verovali ili …

Оставите одговор