Home / DRUŠTVO / Leskovački ninđucu majstori postigli veliki uspeh na prolećnjem Ninđucu seminaru Grza 2022
hotel bell

Leskovački ninđucu majstori postigli veliki uspeh na prolećnjem Ninđucu seminaru Grza 2022

Protekli vikend bio je izuzetno uspešan za članove Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.

Članovi kluba su učestvovali na prolećnjem Ninđucu seminaru Grza 2022. u organizaciji Ninđucu Saveza Srbije i Buđinkan Šihana 15. Dan, Blaže Nastova i Ninđucu kluba Buđinkan Novi Sad. Pored kvalitetnog seminara, kupanja, zdrave hrane i predivne prirode, naše Ninđe su imale prilike da se oprobaju u prolećnjem Ninđa Višeboju, gde su ukrstili oružja sa članovima drugih klubova širom Srbije.

U kategoriji Master (stariji od 35 godina), član kluba Miodrag Krčmarik, osvojio je čak dva puta I mesto, u disciplinama streličarstvo i penjanje uz konopac, dok je u disciplini gađanje šurikenom osvojio III mesto.

U kategoriji Seniori muškarci, Ognjen Janković osvojio je II mesto u disciplini streličarstvo.

U kategoriji Seniori muškarci, David Nikolić osvojio je I mesto u disciplini gađanje šurikenima.

U istoj kategoriji, Aleksa Stanković, osvojio je III mesto u disciplini gađanje šurikenima.

U kategoriji Juniori žene, članice kluba Anastasija Savić i Srna Krčmarik, osvojile su čak po tri plasmana, od čega Anastasija dva puta II mesto (streličarstvo i konopac) i jedno III mesto (bacanje šurikena), a Srna jedno II mesto (bacanje šurikena) i dva puta III mesto (streličarstvo i konopac).

U kategoriji Juniori muškarci, takođe dva člana, Darko Stanojević i Boris Šparavalo osvojili su po tri plasmana. Darko Stanojević je osvojio čak dva puta I mesto (u disciplinama streličarstvo i penjanje uz konopac), dok je u disciplini gađanje šurikenima osvojio II mesto. 

Boris Šparavalo je osvojio tri puta III mesto u sve tri discipline: streličarstvo, gađanje šurikenima, penjanje uz konopac.

Check Also

Vodič: Kako izbeći neželjene troškove prilikom korišćenja rominga

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sastavilo je vodič za građane Republike Srbije, kako bi izbegli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.