Leskovačka modna kreatorka svojim kreacijama ostavlja bez daha

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Kada se spoje ljubav prema umetnosti i talenat, uspeh je neizostavan a pravi primer za to je mlada dizajnerka iz Leskovca Ana Kostić Mihajlović, čiji brend “Janjina” nose Leskovčanke koje žele da se svojim stilom razlikuju od drugih.

Ova diplomirana modelarka odeće objašnjava da je to poriv od malih nogu i da u kreiranju maksimalno uživa. Modele pravi za sve dame željne ženstvenosti. Svaka žena je različita tako da je i svaka kreacija drugačija. Bitno je da je svaka od njih ima svoju haljinu koja ističe njeh duho i telo.

“Trudim se da svojim kreacijama ističem ono najbolje kod žene, tako da izgleda savršeno. Model haljina diktira i materijal koji koristim, tako da su za duge haljine najpogodniji ruski saten,svila, američki saten. Kad dizajniram kolekciju nikad nemam određeni tip osobe ispred sebe, jer smatram da bi me to ograničilo. Takođe u svom radu spajam nespojivo tako da na kraju kreacija dobije jedan jako moderan i nosiv izgled.

-Koji vam je najveći izazov do sadu u poslu?

” Svakako, venčanica. Drago mi je kada jedna mlada ima poverenje da izabere mene da joj svojom kreacijom upotpunim najlepši dan u životu.”

Već su krenule pripreme za najuluđu noć, koji su zahtevi naših sugrađana?

“Uglavnom su to kraće haljinice sa detaljima. Ima i poneki komlet koji izrađujem  tako da može da se lepo iskombinuje i za najluđu noć. Velika je potražnja i za bundicama koje upotpunjuju izgled. Na moje zadovoljstvo javljaju mi se i muškarci koji vole da svojim izgledom budu upečatljivi, i oni su uglavnom zahtevniji od žena.

Na poslovnom planu od Ane možemo očekivati pojavljivanje na revijama širom Srbije.

“Do sada sam imala dve revije u Leskovcu koju su prošle dosta zapaženo. U radu mi dosta pomažu socijalne mreže, na kojima je veliki broj potencijalnih mušterija mogao da vidi moj rad. Trudim se da uvek izađem u susret svim zahtevima i iz mog ateljea ne izlazi nezadovoljna mušterija. Najveće mi je zadovoljstvo kada mi mušterija kaže “Ovo je ispalo i bolje nego to sam očekivala”. U narednom periodu pored proširenja proizvodnje planiram i da se sa svojim kreacija pojavim na nekim Beogradskim revijma ne bi li se tako moj brend video. Nova linija biće svedena a sa druge strane jako nosiva. Upotpuniće je neobični pojasevi  i kolorit materijala.

Iz tvog ugla, kako bi ocenila naše sugrađanke, da li imaju smisao za modu?

Ima devojaka koje vole nešto potpuno jedinstveno, nešto neviđeno i drugačije i ja se trudim da odgovorim zahtevima tako da moja mušterija bude zadovoljna, orginalna i da izađe iz kalupa serijske proizvodnje. Smatram da naše devojke imaju smisao za modu a tome samo svedoče zahtevi sa kojima mi dolaze. One su u toku sa modnim dešavanjima ali nažalost nisu u finansiskoj prilici da sebi priušte haljinu koja košta nekoliko hiljada evra, pa se odlučuju da isti model dobiju iz moje radionice za znatno nižu cenu.

Brend “Janjina fashion” je dostupan svima koji žele da budu zapaženi a ova dizajnerka svojim kreacijama koje ostavljaju bez daha bi mogla da parira i svetskim dizajnerima.

I.D/S.Z

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *