Početna / GRADOVI / Leskovac / Košarkaši Zdravlja počeli pripreme za novu sezonu
Dionis Restoran Leskovac

Košarkaši Zdravlja počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši leskovačkog Zdravlja počeli su večeras pripreme za novu sezonu.

Prozivkom, radnim sastankom ali i prvim treningom započelo je pripremni period koji u narednih mesec i po dana treba da spremi leksovačke košarkaše za velika iskušenja u Drugoj ligi i velika očekivanja i voske ambicije navijača.

Novi trener Lazar Spasić je sa prvim saradnikom Nikolom Ristićem odradio prvi trening i upoznao igrače sa planom rada,

Na početku priprema igračima se obratio i predsendik KK Zdravlje Leskovac Igor Stojanović koji je naglasaio da klub i grad stoje iza igrača i stručnog štaba.

-Ono što se traži je da date maksimum, da date maksimum i to će dati rezultate. Pripremni deo kreće, trajaće do 5. oktobra a početkom septembra će biti obavljeno i izvlačenje parova za novo prvenstvo. U priči smo o angažovanju još jednog igrača, ali videćemo da li je on uopšte potreban. Svi vi koji ste dokažite se da nam nije potreban niko drugi. Dajte maksim, a mi ćemo da rešavao sa svoje strane sve što treba. Vi radite svoj posao, stručni štab neka radi svoj posao a mi ćemo kao uprava raditi svoj posao. Tu će od sada biti i Tomislav Tešović kao spona između igrača, stručnog štaba i uprave kluba. U narednin 5 do 10 dana biće sve u funkciji i organizacioni ali i marketinški gde ćemo više raditi nego ranijih godina. Očekujemo publiku, podršku navijača a od vas pre svega ozbiljnost jer od vašeg odnosa i vašeg ponašanja zavisi slika o našem klubi kao ozbiljnom i dobro organizovanom klubu. Neka nam je svim sa srećom i nadam se da ćemo na krjau godine da se veselimo zbog ostvarenja onoga što će biti naš cilj – rekao je Igor Stojanović, predsednik Zdravlja.

Prozivci su prisustvovali i sekretar kluba Ivan Zdravković, fizioterapeut Ljiljana Đorđević i trener mlađih kategorija Siniša Stošić.

Medijski sponzor Košarkaškog kluba Zdravlje u novoj sezoni biće regionalni informativni portal Dnevnik Juga.

Pogledaj takodje

Povodom dana nauke Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju dobio PAMETNU KLUPU

Kompanija Telekom Srbija postavila je „Pametnu klupu“ u Leskovcu je koju će građani moći da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *