Početna / DRUŠTVO / Konstituisan Savet roditelja Grada Leskovca

Konstituisan Savet roditelja Grada Leskovca

U Skupštinskoj sali grada Leskovca održana je prva konstitutivna sednica Saveta roditelja grada Leskovca.

Za predsednicu Saveta roditelja grada Leskovca izabrana je Nataša Kocić, master ekonomije iz Leskovca, predsednica Saveta roditelja OŠ „Josif Kostić“, a za zamenicu predsednice izabrana je Ana H. Jović, diplomirani filolog za srpski jezik i književnost iz Leskovca, predstavnica Saveta roditelja OŠ „Vuk Karadžić“ u Leskovcu.

Na ovoj sednici Savet roditelja grada Leskovca usvojio je Akcioni plan i definisao svoje aktivnosti za školsku 2018/2019. godinu.

Na konstitutivnoj sednici prisustvovalo je 30 članova sa pravom glasa od ukupno 35, ovlašćeni predstavnici Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave grada Leskovca, predstavnik Saveta za bezbednost grada Leskovca i predstavnik Policijske uprave Leskovac.

Savet roditelja grada Leskovca izabran je od strane Skupštine grada Leskovca i čine ga članovi i zamenici članova, kao predstavnici roditelja Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ Leskovac i svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Leskovca. Na ovaj način, po prvi put se organizuje rad Saveta, a sve na osnovu Pravilnika o opštinskom Savetu roditelja („Službeni glasnik RS“, broj 72/2018).

Pogledaj takodje

Preporuka fabrikama u Vlasotincu da prekinu proizvodnju ili rade na minimumu u narednih 14 dana

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, u vezi sa COVID-om 19, kao i prognoze stručnjaka …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *