Home / DRUŠTVO / Ko je novi poverenik DS-a u Leskovcu i zašto nije uspela prva inicijativa za povratak svih demokrata pod isti stožer?
hotel bell

Ko je novi poverenik DS-a u Leskovcu i zašto nije uspela prva inicijativa za povratak svih demokrata pod isti stožer?

Prošle nedelje, tačnije 22. januara, za poverenika Demokratske stranke u Leskovcu, izbran je Saša Stojanović Čarli, koji najavljuje ozbiljan rad na širokom frontu za borbu na izborima.

“Od utorka ulazimo u nove prostorije i osnivamo gradsko povereništvo stranke dostojne imena Zoana Đinđića“, napisao je Stojanović juče na svom facebook profilu i pozvao sve demokrate da mu se pridruže u borbi za stvaranje širokog fronta za borbu na izborima.

Da je svim članovima tog političkog opredeljenja dosta prepucavanja i da su shvatili kako razmirice, podele i prepucavanja ne vode nigde, dokazuje i informacija da je ideja o povratku svih demokrata u stranku stigla na korak od realizacije:

– Činjenica da smo sada u drugim političkim organizacijama, pokretima i grupama građana, ne može da ospori fakat: svi smo bili članovi Demokratske stranke. To je ono što treba da nas spaja, jer smo se dosta razdvajali. Ja i donedavni poverenik, Ivan Stojanović smo i u proteklom periodu puno sarađivali i bili veliki zagovornici povratka svih nekdašnjih članova pod isti stožer. Prvi put iznosim i sledeći podatak: Prvi ujedinjeni odbor trebalo je da bude leskovački, drugi u opštini Vračar. Taj trenutak smo dugo čekali, ali se on nije desio, otkriva Nenad Zdravković iz GG “Za Leskovac zajedno“.

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.