Klubovi Gradske lige Leskovac dobili kopačke u akciji GFS Leskovac i lokalne vlasti

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U svečanoj sali Skupštine grada Leskovca uručena je sportska oprema predstavnicima 18 klubova članova Gradske lige Leskovac.

Ovo je rezultat projekta koji je pokrenuo Gradski fudbalski savez Leskovca, a podržala lokalna samouprava. GFS Leskovac je učestvovao sa 200.000 a Grad Leskovac je na osnovu odluke Gradskog veća podržao ovu akciju sa 300.000 dinara.

– Kao što veliku pažnju posvećujemo obrazovanju, zdravstvu i kulturi tako nastojimo da unapredimo sport u našem gradu. Svake godine izdvajamo značajna novčana sredstva za pomoć sportskim klubovima. Trudimo se da svima obezbedimo uslove zar, neophodnu opremu, rekvizite kako bi ih stimulisali za postizanje što boljih rezultata. Ova investicija nije velika, ali je za klubove itekako značajna. Cilj nam je da kroz kontinuirane donacije podignemo nivo našeg sporta. Ove godine smo za podršku sportskim klubovima u budžetu predvideli 46 miliona dinara, duplo više nego 2013. godine. Ulaganje u sport je ulaganje u zdarv život i mi ćemo nastaviti da ulažemo u leskovački sport – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Predsednik GFS Leskovac Zoran Djordjević zahvalio je gradonačelniku na podršci koju je ova akcija dobila.

– GFS Leskovac je pokrenuo ovu akciju koju je podržao Grad Leskovac na čemu smo zahvalni lokalnoj samoupravi. Svim klubovima u okviru Gradske lige želim puno sreće i nadam se da smo omogućili da nastavak sezone bude kvalitetniji – kaže Djordjević.

Check Also

SVI PUNOLETNI GRAĐANI MOGU: Na ovom linku se prijavite i odmah PREUZMITE 6.000 RSD!

Samo danas i samo na ovom mestu Na jednom mestu, svi punoletni građani Srbije mogu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *