Početna / GRADOVI / Leskovac / KK „Zdravlje“ sutra dočekuje KK“Kolubaru“ iz Lazarevca

KK „Zdravlje“ sutra dočekuje KK“Kolubaru“ iz Lazarevca

Sve je spremno za još jedan košarkaški meč! Košarkaši Zdravlja u petak  9. novembra 2018. godine, od 19 časova u Sportsko rekreativnom centru „Dubočica“  dočekuju KK „Kolubaru“ iz Lazarevca najvljeno je na današnjoj konferenciji.

Zamenik kapitena Tomislav Tešović nada se da će utakmica proteći u najboljem redu i da će protivnička ekipa doživeti poraz.

„Sutra u 19 časova očekujemo ekipu koja jedina nema poraz na tabeli a to je ekipa „Kolubara“ iz Lazarevca  koji verovatno na našem terenu očekuju još jednu pobedu, ali se nadam da ćemo dati svoj maksimum uzeći u obzir da smo doveli brojna pojačanja da radimo punom parom te se tako nadamo da ćemo pobediti – kazao je zamenik kapitena Tomislav Tešović.

On je iskoristio priliku da pozove najvijače u što većem broju jer su upravo oni ti koji ekipi daju vetar u leđa.

Naša je želja da opstanemo ali i da idemo napred. Trenutno delimo treće mesto na tabeli ali imamo lepu šansu da polusezonu završimo u gornjem delu tabele. Imamo ambicije, borimo se , sportska smo ekipa, imamo veliku podršku publike i zbog toga i ne izostaju vrlo dobri rezultati – istakao je Petar Ilić sportski direktor KK „Zdravlja“.

Pogledaj takodje

CITAT DANA – Jednom kad oluja prođe…

„Jednom kad oluja prođe, nećeš se sećati kako si je preživeo.  Nečeš biti siguran ni …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *