Karavan “Grand kafe” na Svetski dan komšija u Leskovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na Svetski dan komšija, Karavan Grand kafe je Leskovčanima upriličio konzumiranje proizoda ove kompanije, u improvizovanom kafeu, u centru grada, pod sloganom da se kafa najbolje konzumira u društvu komšija i prijatelja.

Dan vreo, a u centru grada, klupice i nekoliko lejzi begova. Prilika da se predahne u prijatnoj hladovini uz tek skuvanu crnu kafu.

– Svi zamo da je danas Svetski dan komšija, pa smo mi danas, u centru napravili improvizovani kafić i pozvali Leskovčane na šoljicu kafe i čašicu razgovora. Istovremeno promovišemo svoje proizvode, a za kupce imamo brojne popuste i iznenadjenja. Bili smo juče u Pirotu, prekjuče u Nišu, a danas smo u Leskovcu, kako bismo obeležili dan posvećen komšijama, sa kojima, po tradiciji pijemo najsladju kafu. Želimo da podstaknemo ljude da se druže, kaže Jelena Paunović iz Grand kafa karavana.

Šoljica, a u ovom slučaju, čašica dobre kafe se nikad ne odbija, ističe jedna Leskovčanka, koju je, kaže, privukao miris omiljenog napitka. Njoj i njenim prijateljicama se dopada promotivna ideja koja populariše druženje i sklapanje novih poznanstava, mada priznaje da je kafu najradije ispija u društvu komšija.

Check Also

Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *