Jedna lista da Niš zablista – koalicija DS, SDS i NPS

Socijaldemokratska stranka, Demokratska stranka i Narodni pokret Srbije u Nišu potpisali su koaliciju o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

 

Sporazum su potpisali, kako kažu predstavnici ovih stranaka, na osnovu istraživanja stavova i mišljenja Nišlija.

– Dugo se pričalo kako će opozicija u Nišu izaći na izbore, da li će ići u jednu kolonu, u dve kolone, tri ili kako god. I Demokratska stranka, i Socijaldemokratska stranka, i Narodni pokret Srbije, ali i drugi naši strateški partneri složili su se da je izlaz za naš grad zajedničko nastupanje na izborima, jedinstvena lista i jedinstvena priča, rekao je Miodrag Stanković iz Demokratske stranke.

Prema rečima Dragoslava Ćirkovića iz Socijaldemokratske stranke, okupljanje opozicije znači da su prilike u Nišu veoma loše i da je đavo odneo šalu.

– Istraživanja su pokazala da građani Niša očekuju da se pojavi neka politička snaga, koja bi poboljšala život svima, naglasio je Ćirrković.

Branislav Jovanović iz Narodnog pokreta Srbije zadovljan je što je formirana jedna lista i što će svi zajedno nastupati.

– Jedna lista da Niš zablista. Naš izborni slogan za ove izbore je „Niš, moj grad“. A Niš je zaista moj grad. To je grad moje dece i mojih unuka i želim da ostanu da žive u njemu, zaključio je Jovanović.

Prvi na ovoj listi biće advokat i član Demokratske stranke Vladimir Domazet.

Check Also

Polaganjem venaca na spomenik poginulima obeležena 25. godišnjica NATO agresije

U prisustvu čelnika grada Leskovca predstavnika Vojske Srbije, udruženja boraca i policajaca, danas je obeležena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *