hotel bell

Iz apoteke ukrao 40.000 dinara, baki na ulici strgao zlatni lančić sa vrata

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, uhapsili su D. T. (1985) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa i teška krađa na drzak način.

On se sumnjiči da je, maskiran, iz jedne apoteke u centru grada od radnice uzeo oko 40.000 dinara, kao i da je na ulici sedamdesetdvogodišnjoj ženi strgao zlatni lančić sa vrata. Policija je deo novca pronašla i vratila vlasnici.

Osumnjičeni je, uz krivične prijave, priveden osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu – saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.” – saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Oglasilo se i Osnovno javni tužilaštvo u Leskovcu.

“D. T. (1985) iz Leskovca koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio produženo krivično delo teška krađa saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu. U prisustvu branioca koristio se svojim zakonskim pravom da ne iznosi odbranu, branio se ćutanjem. Na predlog javnog tužioca prema osumnjičenom je određen pritvor u trajanju do 30 dana.” – saopšteno je iz OJT Leskovac.

Check Also

Ministarka nauke Jelena Begović posetila Leskovac – Do kraja 2024. biće završen Regionalni inovacioni centar

Leskovac, odnosno Centar za stručno usavšavanje u obrazovanju i naučni klub posetila je ministarka nauke, …

Оставите одговор