Početna / DRUŠTVO / Ivan Bogdanović: Direktor TOOL-a svojim aktom iskazao nepoštovanje prema opštini Lebane i njenim žiteljima
hotel bell

Ivan Bogdanović: Direktor TOOL-a svojim aktom iskazao nepoštovanje prema opštini Lebane i njenim žiteljima

Povodom neprimerenog ponašanja direktora Turističke organizacije opštine Lebane na sednici Skupštine, saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti oglasio se predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.

„Dolaskom na mesto predsednika opštine Lebane, kao prvi među jednakima, sa sobom sam doneo rano usvojene osnovne ljudske vrednosti kao što su rad, ispravnost, ozbiljnost i iskrenost u svome poslu, prihvatanje odgovornosti i obaveza, a najbitnije uvažavanje kolega i odgovornost za vlastite postupke, samouverenost, postavljanje ciljeva i samokontrolu, kako bih se uhvatio u koštac sa mojim, odnosno našim obavezama, a koje verujte mi, nisu lake.

Više puta sam razgovarao sa mojim saradnicima i isticao da se naš uspeh i ozbiljnost u radu ogleda u nama samima, zajedno, jer su to naši uspesi i porazi, njihovu želju za radom, ozbiljnost shvatanja našeg poziva i jednu veliku odgovornost koju imamo prema našim sugrađanima, stanovnicima opštine Lebane.

Upravo u ispadu direktora Turističke organizacije opštine Lebane, na zakazanoj sednici Skupštine opštine Lebane, vide se sve one osobine koje nisu odlike mojih saradnika. Govor neistine, mržnje, pripisivanje svojih neuspeha drugim, nemogućnost i nesposobnost organizovanja i upravljanja organizacije u kojoj je postavljen, omalovažavanje i vređanje drugih, bahato ponašanje, nepoštovanje institucije Skupštine opštine Lebane, nepoštovanje odbornika, i na kraju, možda i najveće i najteže, nepoštovanje opštine Lebane sa svim svojim građanima, vređajući ime i ugled svih nas koji živimo u našem malom mestu.

Najoštrije osuđujem takvo neprimereno ponašanje direktora Turističke organizacije opštine Lebane, jer njegovo jučerašnje ponašanje ne dolikuje direktoru niti jedne ustanove, organizacije ili preduzeća, a kome je poverena obaveza i dužnost da predstavlja i zastupa interese naše opštine, da čuva i neguje uspostavljene društvene norme, ali ne na ovaj neistinit i pogrdan način kako je predstavio na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Lebane.

Iz tog razloga, zatražio sam od Upravnog odbora Turističke organizacije opštine Lebane reviziju poslovanja direktora i što hitniji izveštaj po tom pitanju – navodi se u saopštenju.

Pogledaj takodje

Bitku sa Koronom u Covid bolnici izgubila još jedna Leskovčanka, na kiseoniku 133, na respiratorima 5 pacijenata

U leskovačkoj Covid bolnici u poslednja 24 časa preminula je jedna pacijentkinja iz Leskovca, a …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *