Home / DRUŠTVO / I u drugom kolu, PK “Leskovac“ blistao u Pirotu
hotel bell

I u drugom kolu, PK “Leskovac“ blistao u Pirotu

Devetnaest plivača ovog kluba, danas se okitilo sa još 27 medalja, čime je, nakon drugog kola, zadržao treću poziciju po broju osvojenih odličja

Uspehu kluba, u nastavku Prvenstva Centralne Srbije u plivanju, najviše su doprineli: Očekivano, Iva Petković sa 6 medalja, od kojih su četiti zlatne, a dve srebrne u konkurenciji vršnjaka i apsolutnoj kategoriji, Jelena Ćirić, koja se okitila sa 5 odličja- dve zlata, srebro i dve bronze, Aleksandar Cvetović i Nikola Savić sa po dva zlata, Petar Mitić i Bogdan Mitić po dva zlata i dva srebra, Aleksa Manasić tri srebra, Vuk Pecarski i Iskra Dobrić sa po jednim srebrom, dok su Novak Stojiljković i Andrea Stanković osvojili po jednu bronzanu medalju.

Štafeta pionira, slobodni stil, u sastavu :Luka Dimitrijević, Vuk Pecarski, Aleksa Manasić i Bogdan Mitić, stigla je na cilj prva u svojoj kategoriji.

Najbolji kadet u PK “Leskovac“, Petar Mitić, je plivač sa najviše osvojenih poena na Letnjem i zimskom prvenstvu Centralne Srbije.

Klupska uprava vrlo je zadovoljna ostvarenim rezultatima, koji su klubu obezbedili 3. poziciju, nakon prva dva kola takmičenja.

Check Also

Vlasotinačke škole obeležile školsku slavu – Svetog Savu

Sveti Sava, školska slava danas je tradicionalno proslavljena u tri vlasotinačke škole, u OŠ “8. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *