Home / DRUŠTVO / Humanitarni bazar za pomoć maloj Uni Vukanac u subotu u naselju Dubočica
hotel bell

Humanitarni bazar za pomoć maloj Uni Vukanac u subotu u naselju Dubočica

U organizaciji omladine naselja Dubočica u subotu 28.11.2020. godine sa početkom u 10 časova, održaće se humanitarni bazar u naselju Dubočica kod Hrama Svetog Simeona Mirotočivog.

Na bazaru će se prodavati domaći proizvodi,hrana,piće (flaširana alkoholna i bezalkoholna pića) proizvodi za decu, igračke, garderoba,obuća, dresovi, majice, šalovi, knjige,cveće, kozmetika, silikonski jastuci, umetničke slike i još monogo toga, a prikupljena sredstva idu za pomoć maloj Uni Vukanac, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1-SMA TIP1(veoma progresivna i smrtonosna bolest).

„Pozivamo Vas da i Vi budete deo ove humanitarne manifestacije,bazara za Unu, i svojim učešćem doprinesete i pružite podršku kako bi se sakupila sredstva za lečenje. Ukoliko ste u mogućnosti da donirate svoje proizvode ili ponudite usluge koje bi mogli prodati na bazaru možete nas kontaktirati putem meila diskretniheroji016@gmail.com i putem telefona 062/414050. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane sugrađane, privrednike i vlasnike radnji da podrže našu akciju i svojim doprinosom omuguće da sakupimo što više novca – navode na facebook stranici Насеље Дубочица – Дискретни хероји

Check Also

Savet za razvoj grada Leskovca predložio jačanje aktivnosti u pripremi infrastrukture za domaće preduzetnike

razvoj grada Na 43. sednici Saveta za razvoj grada Leskovca, održanoj 25.11.2021. godine, razmatrana su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *