Početna / GRADOVI / Leskovac / Gro Dveri osudio napad na novinara Jugmedie i najavio program rada u predstojećoj izbornoj kampanji
Bilbordi

Gro Dveri osudio napad na novinara Jugmedie i najavio program rada u predstojećoj izbornoj kampanji

U prostorijama Gro Dveri Leskovac, danas je održana konferencija za medije povodom nedavnih napada na novinare, ali i povodom predstojećih izbora.

Na koferenciji su govorili Igor Jovanović, predsednik GrO stranke i Predrag Mitrović, član predsedništva.

„GrO Dveri Leskovac osuđuje svaki vid nasilja, posebno nasilje nad onima koji samo rade svoj posao, tako da ovom prilikom osuđujemo napad na novinara Jugmedie. Mi ne radimo to sa namerom da prikupimo jeftine političke poene, već želimo da pravda bude zadovoljena što se tiče ovog slučaja, te pozivamo nadležne organe da utvrde šta se tu zaista desilo, kako bi se sprečile „Čaršijske priče“ da iza ovog događaja stoji GrO Dveri. Sto se tiče našeg člana Slavoljuba Milenkovića, mi ne možemo da utičemo na to šta naši članovi rade privatno preko facebook-a, ali ćemo svakako povesti razgovor sa njim na sledećem sastanku – istakao je Jovanović.

Predrag Mitorvić ovom prilikom je poželo sreću vladajućoj partiji na predstojećim izborima uz obećanje da će program GrO Dveri Leskovac, biti usmeren na iznošenje svog „prljavog veša“ koje ova stranka krije.

„Predstojeći izbori su ulazak u jednu farsu, u kojoj je narodu oduzet kapacitet da misli i sudi. Poštovani gospodine dr mr sci Gorane Cvetanoviću, poželeću vam sreću i da bar dobijete 101% . A građane Leskovca pozivam da ne izlaze na izbore.“

Osvrćući se na novootvorenu školu Josif Kostić, Mitrović je izrazio zabrinutost povodom radova koji su završeni a nisu završeni, povodom bezbednosti dece, a na osnovu informacije koju je dobio od zabrinutih roditelja i dela kolektiva škole.

„Naime, na školi koja je puštena u rad pre 10- ak dana, postoji veliki problem sa strujom, sa plafonima, sa toaletima koji ne rade, a sve ovo dovodi našu decu u stanje nebezbednosti. Ovom prilikom pozivam nadležne organe da istraže ovaj slučaj i da nam deca budu bezbedna u hramovima znaja – kazao je Mitrović.

U narednim danima predizborne kampanje osnovni zadatak ove partije biće da ukaže na sve probleme i sve nezakonitosti koje je sadašnja vlast učinila a plaćeni su iz budžeta leskovčana.

I.D.

Pogledaj takodje

Čišćenje kanala i uklanjanje divljih deponija u Gornjem Bunibrodu

Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Leskovca, u saradnji sa JKP „Komunalac“ , …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *