Početna / DRUŠTVO / Grebani asfalt sa auto-puta za ukupno 9 kilometara ulica i puteva
Dionis Restoran

Grebani asfalt sa auto-puta za ukupno 9 kilometara ulica i puteva

Ugradnja asfalta skinutog sa auto puta u punom je jeku, a prema najava količine dobijene od Puteva Srbije biće dovoljne za ukupno 9 kilometara ulica i puteva.

Danas su Banatsku ulicu obišli gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Novica Nikolić, v.d. direktora Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“.

-Zahvaljujući razgovorima koje su vodili gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak mi smo preuzeli grebani asfalt sa auto – puta čija je vrednot 9 miliona dinara koji smo počeli da ugrađujemo. Potrebno je da temperatura bude oko ili iznad 30 stepeni kako bi efekat bio onaj pravi. Završili smo ulicu Dubočica, tamo smo uradili još 3 ulice za koje nije moguće dobiti građevinsku dozvolu. Zatim smo uradili Banatsku ulicu, Tamišku i ulicu Toze Čiklovana. Mehanizacija je juše prešla u naselje Slavka Zlatanovića gde radimo ulicu gde je svojevremno ugrađen ivičnjak, ali građevinsku dozvolu je nemoguće dobiti zbog dalekovoda.  Zatim prelazimo na Ohridsko naselje, radićemo i ulicu Žrtava fašizma, ulicu do škole u Bpbištu, kao i puteve koji povezuju Boište i Bratmilovce i u ovom delu Vinarce i Donje Stopanje. Očekujemo ukupno da bude ugrađen grebani asfalt na ukupno 9 kilometara ulica i puteva -rekao je v.d. direktora JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

2 Komentari

  1. Mogao bi gradonačelnik da prošeta i do prigradskih naselja,konkretno Ančiki (ul.Sretena Nikolića) i da naredi da se i naše ulice asfaltiraju a ne da posle svake kiše plivamo da bi izašli iz ulice…ako već plaćamo uredno sve dažbine jer smo deo grada i da nas se sete da nam poravnjaju ulice grejderom samo pred izbore,onda i mi u 21veku imamo prava valjda da se ne plašimo koliko će kiše pasti i da li ćemo moći da odemo na posao…

  2. Лесковчанин

    Necu da cepidlacim ovo je super resenje za sve ulice gde su ne regulisani imovinski odnosi ali ako nema ivicnjaka sa strane puta asfalt se na hladnoci skuplja na toploti siri i onda puca, pa rupe pa haos i sve Jovo na novo.?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *