Početna / DRUŠTVO / Gradski štab za vanredne situacije o ukidanju vanrednog stanja – Apel građanima da budu oprezni i primenjuju mere zaštite
Bilbordi

Gradski štab za vanredne situacije o ukidanju vanrednog stanja – Apel građanima da budu oprezni i primenjuju mere zaštite

Gradski štab za vanredne situacije održao je danas 32. sednicu ukupno 16. u vreme trajanja vanrednohg stanja.

Iako je doneta odluka o ukidanju policijskog časa i zabrane kretanja za osobe starije od 65 godina, određeni broj mera je i dalje na snazi. Rukavice i maske biće obavezne u javnom prevozu, ali i u restoranima i kafićima, fizička distanca ostaje na snazi, zabrana javnih okupljanja, nema bioskopa i pozorišta. I dalje nema nastave u školama – ostaje nastava na daljinu. Na snazi ostaje držanje distance od dva metra. Slavlja poput svadbi, krštenja, rođendana biće dozvoljena od 15. juna.

Izborna komisija je donela odluku da se sa predizbornim aktivnostima nastavlja od 11.05.2020. godine uz obavezno poštovanje propisanih mera.

Direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević se zahvalio pripadnicima Vojske Republike Srbije koji su imali značajnu ulogu u organizovanju i radu Kovid bolnice u Leskovcu, dok je gradonačelnik istakao da zahvalnost dugujemo i Ministarstvu unutrašnjih poslova, volonterima, radnicima JKP „Komunalac“, JKP „Grdelica“ i PWW koji su bili zaduženi za održavanje higijene, zaposlenima u zdravstvu, svim ljudima koji su za ovih 50 dana dali sve od sebe da ovaj težak period prevaziđe.

Pogledaj takodje

Košarkaši Zdravlja poraženi u Arilju posle 2 produžetka

Duel dve prvoplasirane ekipe Druge lige Srbije grupa Jug pripao je domaćinu, posle velike borbe, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *