Home / GRADOVI / Leskovac / Gradski odbor Demokratske stranke i Savez za Srbiju pozvali građane na protest u Leskovcu
hotel bell

Gradski odbor Demokratske stranke i Savez za Srbiju pozvali građane na protest u Leskovcu

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac i Savez za Srbiju Leskovac pozvali su u odvojenim saopštenjima građane na nastavak protesta u ovom gradu.

Kako se navodi u saopštenjima, protest će biti održan u subotu u 19 časova na Širokoj čaršiji, a ne njemu će govoriti republički poslanik DS Bačša Božović i predsedni omladine Narodne Stranke Ivan Gajić, a mitingom će biti obeleženo 6 meseci od početka protesta u Leskovcu.

Leksovačke demokrate su u saopštenju zatražile odgovornsot nadležnih za sudbinuu Apoteka Leskovac, Doma zdravlja Leskovac ali i rekonstrkciju Osnovne škole „Josif Kostić“. Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac postavio je i pitanje cene izgradnje Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, kao i da čelnci grada iznesu pred građanske svoje imovinske karte.

Saopštenjem za javnost oglasila se i Informativna služba Saveza za Srbiju – Leskovac.

-Savez za Srbiju – Leskovac je pružao podršku i bio aktivan učesnik protesta koji su se više meseci održavali u Leskovcu, tako da i ovom prilikom pozivamo sve naše članove, simpatizere i sve Leskovčane da se ponovo okupimo u subotu 8. juna u 19 časova, na starom mestu, na Širokoj čaršiji, i da jasno poručimo da nam je dosta laži, mučenja, raznih pritisaka i ucena. Da pokažemo da se ne bojimo, da nema povlačenja, da nema predaje i da pored svega želimo da Srbija konačno krene nekim drugačijim putem, ka uređenom, normalnom i dostojanstvenom društvu – navodi se iumeđu ostalog u saopštenju Saveza za Srbiju – Leskovac.

Check Also

15. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE od 15. do 20. septembra

Petnaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE biće održano od 15. do 20. …

Оставите одговор