Početna / DRUŠTVO / Gradonačelnik Leskovca zadovoljan rezultatima sedmogodišnjeg upravljanja gradom
hotel bell

Gradonačelnik Leskovca zadovoljan rezultatima sedmogodišnjeg upravljanja gradom

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predstavio je rezultate svoga rada a povod je sedam godina kako je aktuelana lokalna vlast preuzela odgovornost za upravljanje gradom.

Prvi čovek Leskovca istakao je da je u prethodnom periodu mnogo urađeno i da će se u budućnosti graditi istim tempom dodavši da je najponosniji na projekat vezan za Opštu Bolnicu i gradski kolektor a da je škola Josif Kostić nešto za šta prihvata odgovornost i da se svim silama trudi da decu vrati u školske klupe ovog objekta.

„Prethodnih sedam godina jesmo radili vredno i ne stidimo se naših rezultata. Ponosni smo na njih. Na svaki milimetar naših puteva, svaki kvadratni metar nove fasade na našim školama, svako novootvoreno radno mesto, mladi talenat koji smo nagradili, poljoprivrednika kome smo pomogli, na svako dete koje smo usrećili, manifestaciju kojom slavimo našu kulturu i tradiciju… Ponosni smo na sve projekte, u svim oblastima, jer je većina njih godinama ili decenijama bivala zapostavljena, a mi nismo, niti ćemo ikada zapostaviti bilo koji segment važan za život naših sugrađana“

Cvetanović je govorio o OŠ „Josif Kostić“ i gradskom trgu na kojima će radovi započeti iduće nedelje, u vrednosti od 60, odnosno 223 miliona dinara.

„Dobra vest je da je jedna od najvažnijih saobraćajnica za naš kraj, ulica Sime Pogačarevića od Leskovca do Vlasotinca u procesu rekonstrukcije. Radovi u vrednosti od 283,3 miliona dinara uveliko traju i očekivan rok za završetak je septembar 2020. godine“ – naglasio je Cvetanović i osvrnuo se i na činjenicu da je 95% radova prve faze u vrednosti od 5 miliona evra, od ukupne sume od 21 miliona evra, na Opštoj bolnici Leskovac završeno i najavio da će marta iduće godine krenuti druga faza radova u vrednosti od 15 miliona evra kada bi trebalo da krene i nabavka opreme u vrednosti od 6 miliona evra. Gradonačelnik je dodao da je će po odobrenju Ministarstva zdravlja krenuti i radovi na zgradama službi za fizikalnu medicinu i pneumoftiziologiju.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 85 novih slučajeva Korona virusa u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu i Bojniku

U prethodna 24 časa nastavljen je trend stabilizacije stanja ali i održavanja broja slučajeva na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *