Početna / GRADOVI / Leskovac / Gradonačelnik Leskovca na sastanku Upravnog odbora NALED-a sa premijerkom Anom Brnabić

Gradonačelnik Leskovca na sastanku Upravnog odbora NALED-a sa premijerkom Anom Brnabić

Gradonačelnik Leskovca i član Upravnog odbora NALED-a, dr Goran Cvetanović prisustvovao je, u zgradi Vlade Srbije, koordinacionom sastanaku sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, zajedno sa rukovodstvom NALED-a.

Na sastanku se razgovaralo o pet strateških oblasti saradnje između Vlade Srbije i NALED-a u narednoj godini – o smanjenju sive ekonomije i poreskog opterećenja, razvoju elektronske uprave i elektronskog poslovanja, rešavanju pitanja imovine i unapređenju planiranja i izgradnje, razvoju sektora poljoprivrede i sektora zdravstva.

„Vlada Srbije nastaviće da vodi otvoren dijalog sa privredom i udruženjima poput NALED-a kako bismo došli do najboljih rešenja u cilju ekonomskog rasta i unapređenja pozicije Srbije na međunarodnim listama konkurentnosti. Dosadašnja saradnja je dala konkretne rezultate i zahvaljujemo se na podršci i inicijativama. Iz tog razloga NALED vidimo kao pouzdanog partnera u daljem sprovođenju reformi“ – istakla je premijerka Brnabić, u prisustvu više od 30 domaćih i stranih privrednika, gradonačelnika i predstavnika civilnog sektora.

Pogledaj takodje

Leskovačka policija prilikom pretresa stana pronašla 176 grama marihuane

Policijska uprava Leskovac Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su V. M. (21) iz …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *