Početna / GRADOVI / Leskovac / Gradonačelnik Cvetanović, predsednik Skupštine Đurović i načelnik okruga Ćirić obišli zaposlene

Gradonačelnik Cvetanović, predsednik Skupštine Đurović i načelnik okruga Ćirić obišli zaposlene

Gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović, predsednik Skupštine grada Leskovca Aleksandar Đurović, sekretar skupštine grada Leskovca, Zoran Vukašinović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić obišli su zaposlene u Opštini, Jablaničkom upravnom okrugu i Gradskoj upravi i tom prilikom čestitali novogodišnje i božićne praznike svim zaposlenima. Zaposlenima je podeljen i Leskovački glasnik.

U prostorijama Gradske uprave održana je konferencija na kojoj je glavni arhitekta Ivana Maksimović istakla da je prethodna godina bila uspešna, sa nadom da će naredna biti još uspešnija, i da će uspeti da sve projekte realizuju na vreme. Jedan od glavnih projekata je izgradnja gradskog trga, sa čijim radovima će se krenuti tokom 2019. godine.

Gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović, čestitao je novogodišnje praznike, naglasivši da Grad nastoji da na licima svojih sugrađana izmami zadovoljne osmehe. Zajedničkim silama se treba truditi i raditi kako bi bili vidljivi rezultati, da 2019. godina bude još uspešnija i da je glavni projekat za 2019. upravo gradski trg. Govorio je o fabrikama „Džinsi“ i „Jura“, i o otvaranju fabrike „Aptiv“ u toku januara.

-Kraj godine i početak nove je uvek mogućnost za sumiranje rezultata i pravljenje novih planova. Mi ćemo narednih dana obići javna preduzeća, jer je naš plan da se upoznamo sa njihovim izveštajima, da vidimo koji su im planovi… U toku januara planiramo i da raspišemo tender za glavni gradski trg i da na proleće krenemo u realizaciju tog projekta. Ekonomski smo stabilni, u 2018. smo ispunili sve ono što smo planirali, a želja nam je da nam 2019. bude mnogo uspešnija – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

Meka ružica krasi bašte na jugu Srbije, a ima i lekovita svojstva

Alcea rosea, kineska ruža, havajska ruža, na jugu Srbije odomaćena kao ‘’meka ružica’’, cvet je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *