Početna / DRUŠTVO / Grad poklonio malim maturantima veliku žurku u Spomen parku

Grad poklonio malim maturantima veliku žurku u Spomen parku

U leskovačkom spomen parku danas je održana prva zajednička proslava male mature za učenike svih osnovnih škola sa teritorije Grada Leskovca.

Ideja je da ova akcija postane tradicionalna, sa namerom da se mala matura više ne obeležava na način koji se odomaćio proteklih godina – proslavama u kafanama i salama za organizovanje veselja.

Spomen park- proskava male mature – grupa Casperi

Publicerat av Dnevnik Juga Torsdag 20 juni 2019

Inicijator ideje da svršeni osnovci svoju maturu proslave na ovaj način je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, koji je pre početka žurke pozdravio svu decu.

.Puno mi je srce što vas danas vidim u ovolikom broju. Želja nam je bila da na jedan inovativan i zabavan način obeležimo kraj jednog perioda vašeg života, prekretnicu, i početak novog doba – prelazak u svet srednjoškolaca. Želim vam da danas zaboravite sve brige, da uživate, opustite se i zabavite se, neka vam poseta ovoj zelenoj oazi Leskovca postane navika i potreba. Na nama je da nastavimo da vredno radimo i da vam obezbedimo mesto pod suncem u vašem rodnom gradu koje će vas grejati kao nijedno drugo – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Male maturante zabavljali su di-džejevi i popularna leskovačka grupa Kasperi, a organizator je za svu decu obezbedio sokove i vodu kao osveženje, uz vidno prisustvo policije i slućbe obezbeđenja koji su se pobrinuli da ova manifestacija protekne bez incidenata.

Pogledaj takodje

Gradonačelnik Cvetanović čestitao Dan državnosti

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uputio je čestitku povodom Dana državnosti Srbije. „Povodom današnjeg praznika – …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *