Grad Leskovac: Stručna praksa za 30 studenata Visoke poslovne škole Leskovac

Studenti Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu i ove godine će obavljati stručnu praksu u leskovačkim gradskim upravama i javnim i javno-komunalnim preduzećima. 

Zahvaljujući dobroj saradnji grada i ove visokoobrazovne ustanove, studentima je omogućeno da steknu praktična znanja i veštine neophodne za dalje profesionalno angažovanje.

 

U naredna tri meseca, oko 30 studenata stručnu praksu obavljaće u nekom od sledećih gradskih organa: Gradskoj upravi za finansije, Gradskoj upravi za javne nabavke, Gradskoj upravi za poslove Gradske skupštine i Gradskog veća, Javnom preduzeću Dom, Javno-komunalnom preduzeću Toplana, Javno-komunalnom preduzeću Vodovod, Direkciji za urbanizam i izgradnju, Agenciji za lokalni ekonomski razvoj ili Poljoprivrednoj savetodavnoj i stručnoj službi u Leskovcu.

 

– Nadam se da ćete u toku narednog perioda upoznati deo izazova sa kojima ćete se suočavati u svom daljem radu i da će vam ova praksa biti značajno iskustvo za što uspešniju karijeru. Tu smo da rešavamo vaše nedoumice, ali i izađemo u susret vašim sugestijama, kazao je u svom obraćanju studentima gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

 

Stručna praksa se obavlja drugu godinu za redom, a na osnovu potpisanog Memoranduma o saradnji između Grada Leskovca, Visoke poslovne škole strukovnih studija i Poljoprivredne i savetodavne stručne službe.

Check Also

Leskovac u jednom danu bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođeno je sedam beba. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *