Goran Jović pravosnažno oslobodjen svih optužbi

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Regionalna privredna komora Leskovac saopštila je da su oslobadjajućim presudama okončani sudski postupci protiv Gorana Jovića, predsednika RPKL.

“Presudama Apelacionog suda u Nišu od 26.11.2015.g i od 4.3.2016.g. , potvrđene su presude Višeg suda u Leskovcu kojima je, mr Goran Jović iz Lebana, Predsednik RPK Leskovac, pravnosnažno oslobođen svih optužbi da je navodno činio krivična dela koja su mu u toku trajanja ova dva kafkijanska krivična postupka bila stavljana na teret.” – navodi se u saopštenju Regionalne privredne komore Leskovac.

“-Sudske presude su samo potvrdile da je protiv mr Gorana Jovića ali i protiv Regionalne privredne komore, više od 5 godina vođena prljava kampanja, da je bio u mnogim medijima blaćen i ocrnjen kao najgori kriminalac, potpuno proizvoljno, besmisleno i sa samo jednim jedinim razlogom, a to je da se on ,ali i Regionalna privredna komora, obesčaste i oljagaju na najgori mogući način. Takvim “akcijama” Policijske Uprave u Leskovcu a onda i javnog tužilaštva, nije samo njemu naneta ogromna moralna šteta,već se italijanski partner IKARO s.r.l. iz Kortona, uz veliku materijalnu štetu, povukao iz zajedničkog posla sa Komorom. Zajednička firma, koja je trebala doneti brojne pogodnosti ne samo Komori nego i celom gradu,je likvidirana, a strani partner je svoju investiciju nastavio i zasnovao u drugoj zemlji (Makedonija). Zbog svega toga, i činjenice da se i dan danas po nekim, pre svega elektronskim medijima,prilikom pretrage i dalje mogu naći natpisi o mr Goranu Joviću kao kriminalcu, pokrenućemo odgovarajuću pravnu zaštitu. Želimo da se, koliko – toliko po Zakonu, ispravi velika višegodišnja nepravda i medijska hajka-plasiranjem neistina o mr Goranu Joviću,predsedniku i Regionalnoj privrednoj komori Leskovac.” – zaključuje se u saopštenju objavljenom na sajtu Regionalne privredne komore Leskovac.

 

Check Also

U prtljagu sakrio 500 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *