Početna / DRUŠTVO / Goran Cvetanović dobitnik nagrade „Džentlmen godine“

Goran Cvetanović dobitnik nagrade „Džentlmen godine“

U nedelju, 21. aprila 2019. godine u Belekspocentru održana je 6. međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života iz Srbije i Evrope pod nazivom Dama i džentlmen godine 2019.

Na događaju, koji su organizatori, zvanice i mediji ocenili kao jedan od brendova Srbije i koji na poseban način slavi ženu kao damu i uspešnog muškarca kao džentlmena, priznanje Džentlmen godine uručeno je gradonačelniku Leskovca, dr Goranu Cvetanoviću.

Cvetanoviću je priznanje pripalo kao gradonačelniku koji se svojim radom zalaže za eliminisanje stereotipa koji postoje kada je reč o angažovanju žena i muškaraca na rukovodećim pozicijama i povodom činjenice da se u Leskovcu veliki broj žena nalazi na odgovornim pozicijama. Ovom prilikom istaknuto je da gradonačelnik, dr Goran Cvetanović, svoju energiju usmerava ka nastavku izgradnje Leskovca u lep, moderan i ekonomski jak grad.

Manifestaciju je otvorio ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, dok su se među zvanicama našli predsednik opštine Vrnjačka banja, Boban Đurović, predstavnici ambasada brojnih zemalja i veliki broj javnih ličnosti.

Ovogodišnje dobitnice priznanja Dama godine su: ministarka dr Slavica Đukić Dejanović, Dejana Bačko, prvakinja sveta u parolimpijskom tekvondou, novinarka Dea Đurđević, glumica Mirka Vasiljević, ženska sekcija internacionalne policijske asocijacije Srbija, Snežana Đurišić, dok su se među laureatima za Džentlmena godine, pored gradonačelnika Cvetanovića našli: pevač Sergej Ćetković, Nenad Stanković prvak sveta u boksu, predsednik Skupštine Bara u Crnoj Gori – Radomir Novaković, Željko Samardžić, Nenad Veličković – arhitetka, predsednik opštine Arilje, Miloš Nedeljković, glumac Aleksandar Radojičić, direktori kompanija Aquawell Mischa Jovanović i Sarantis, Dalibor Bajić.

Pogledaj takodje

U Leskovcu otvoren vaterpolo turnir „Mali Mančester“

Na bazenima Sportskog centra Dubočica dans je otvoren vaterpolo turnir „Mali Mančester“. Pored organizatoria, VK …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *