Home / GRADOVI / Leskovac / Fudbaleri „Dubočice“ odmeravaju snage sa ekipom IMT iz Rakovice
hotel bell

Fudbaleri „Dubočice“ odmeravaju snage sa ekipom IMT iz Rakovice

Fudbaleri Dubočice će sutra u okviru 16. kola Prve lige Srbije, odmeriti snage sa IMT-om iz Rakovice.

Dubočica  je svesna svojih, ali i kvaliteta protivnika, a od početka jeseni više puta je dokazala da se epitet favorita, mora potvrditi na terenu:

„Ako se osvrnemo na prošlo kolo protiv ’’Grafičara’’, dokazali smo da, ako igramo borbeno i sa puno želje, možemo da se nosimo i sa najkvalitetnijim protivnicima. U tom uverenju odlazimo na megdan IMT-u, ’’pikiramo’’sva tri boda i ako Bog da, vraćamo se pevajući , optimistički je poručio Aleksandar Mitrović.

Čuvar mreže Miodrag Mladenović, sigurno jedan od najkvalitetnijih golmana lige,  konstatuje da su kadrovski problemi u proteklih par nedelja Dubočicu koštali više bodova i boljeg plasmana, dodajući da je taj problem ostao u prošlosti:

„Kompletirali smo tim i u Beograd idemo ’’bez bele zastave’’. Probaćemo da trijumfujemo, ali i jedan bod nije neuspeh. Znamo da je svako gostovanje teško, pa ćemo dati maksimum na terenu.

U timu neće biti Zvonimira Stankovića, zbog parnih kartona, odnosno prehladjenog Marka Petrovića. Veći problem je što će, zbog smrtnog slučaja u porodici, izostati i šef stručnog štaba, Saša Mrkić:

„To je za nas veliki hendikep. Krećemo u bitku bez komandanta, ali ćemo se potruditi da se predstavimo u što boljem svetlu i postignemo dobar rezultat . Radi se o ’’vrućem’’ terenu i teškom gostovanju, pa bi bar bod iz Rakovice i tri, u narednom kolu, zadovoljili naše planove i apetite, kaže sekretar kluba, Dušan Petković.

S.Ć.

Check Also

Jelena Bačić Alimpić 2. decembra u Grdelici

Grdelica će 2. decembra imati priliku da ugosti spisateljicu Jelenu Bačić Alimpić, koja će promocisati …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *