Home / GRADOVI / Leskovac / Fudbaleri „Dubočice“ odmeravaju snage sa ekipom IMT iz Rakovice
hotel bell

Fudbaleri „Dubočice“ odmeravaju snage sa ekipom IMT iz Rakovice

Fudbaleri Dubočice će sutra u okviru 16. kola Prve lige Srbije, odmeriti snage sa IMT-om iz Rakovice.

Dubočica  je svesna svojih, ali i kvaliteta protivnika, a od početka jeseni više puta je dokazala da se epitet favorita, mora potvrditi na terenu:

„Ako se osvrnemo na prošlo kolo protiv ’’Grafičara’’, dokazali smo da, ako igramo borbeno i sa puno želje, možemo da se nosimo i sa najkvalitetnijim protivnicima. U tom uverenju odlazimo na megdan IMT-u, ’’pikiramo’’sva tri boda i ako Bog da, vraćamo se pevajući , optimistički je poručio Aleksandar Mitrović.

Čuvar mreže Miodrag Mladenović, sigurno jedan od najkvalitetnijih golmana lige,  konstatuje da su kadrovski problemi u proteklih par nedelja Dubočicu koštali više bodova i boljeg plasmana, dodajući da je taj problem ostao u prošlosti:

„Kompletirali smo tim i u Beograd idemo ’’bez bele zastave’’. Probaćemo da trijumfujemo, ali i jedan bod nije neuspeh. Znamo da je svako gostovanje teško, pa ćemo dati maksimum na terenu.

U timu neće biti Zvonimira Stankovića, zbog parnih kartona, odnosno prehladjenog Marka Petrovića. Veći problem je što će, zbog smrtnog slučaja u porodici, izostati i šef stručnog štaba, Saša Mrkić:

„To je za nas veliki hendikep. Krećemo u bitku bez komandanta, ali ćemo se potruditi da se predstavimo u što boljem svetlu i postignemo dobar rezultat . Radi se o ’’vrućem’’ terenu i teškom gostovanju, pa bi bar bod iz Rakovice i tri, u narednom kolu, zadovoljili naše planove i apetite, kaže sekretar kluba, Dušan Petković.

S.Ć.

Check Also

Zbog smanjenog obima vakcinacije, vakcinalni punkt ne radi subotom

Zbog smanjenog obima vakcinacije, vakcinalni punkt Doma zdravlja Leskovac neće raditi subotom. Radno vreme vakcinalnog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.