Početna / DOGAĐAJI / Fantastična atmosfera na festivalu „Tradicionalna jela sa juga Srbije“ – Ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ objektivom zabeležila ovaj događaj
Bilbordi

Fantastična atmosfera na festivalu „Tradicionalna jela sa juga Srbije“ – Ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ objektivom zabeležila ovaj događaj

„Tradicionalnu ukusi juga – Vranjska Banja 2019“ naziv je manifestacije koja je u subotu, 10.avgusta, prvi put održana u Vranjskoj Banji sa ciljem promocije vranjske kuhinje, ali i jela karakterističnih za jug Srbije.

Ljubinka Stevanović iz Vladičinog Hana je, prema oceni žirija, umesila najukusniju samsu, , drugo mesto pripalo je Slađani Đorđević iz Vranjske Banje, a treće mesto i štapni mikser dobila je Milica Đorđević isto iz Vranjske Banje.

Gulaš od telećih repova, staro jelo sa juga Srbije,pripremalo je 13 ekipa, a po oseni žirija najbolji gulaš napravila je ekipa „Kicko“, „Drink tim“su bili drugi, a ekipa „Gaga“, treći.

Prisutne je igrom uveselilo KUD –a „Vrelac“ iz Vranjske Banje, virtuoz na harmonici Slobodan Jovanović iz Vranja i na kraju, trubački orkestar „Veseli Vranjanci“ na čelu sa Nemanjom Dimićem.

Organizator manifestacije „Tradicionalnu ukusi juga – Vranjska Banja 2019“, bila je Turistička organizacija grada Vranja.

Pogledaj takodje

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo konkurs za elektrifikaciju polja

758303539 Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, odnosno Uprava za agrarna plaćanja, raspisala je Javni poziv …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *