Home / DRUŠTVO / Ekipa iz Medveđe na takmičenju Srbija u ritmu Evrope uskoro na TV Prvoj
hotel bell

Ekipa iz Medveđe na takmičenju Srbija u ritmu Evrope uskoro na TV Prvoj

Opština Medveđa je, već par godina unazad, uključena u realizaciju projekta „Srbija u ritmu Evrope“.

Izvršni direktor “Ritma Evrope”, David Makević se na današnjem medijskom predstavljanju učesnika iz Medveđe, zahvalio predsedniku opštine i celom timu iz Medveđe koji su vodili organizaciju Ritma Evrope, kao i na saradnji koja je ostvarena.

„Deca su pokazala da su timski igrači i da žele biti u projektu koji ima za cilj podsticanje i razvijanje njihovih talenata, a lokalna samuprava je ta koja je to prepoznala i podržava ih godinama unazad. Iako mala opština, Medveđa je odabrana da bude participent, tj. učesnik u našem takmičenju i kao takvoj, ovom prilikom upućujemo poziv i pozivamo lokalnu samoupravu da i na dalje bude deo sistema vrednosti „Ritma Evrope“. Verujem da će, kao i do sada, naša želja biti dobro prihvaćena, i da će Medveđa podržati mlade, čime šalje jasnu poruku da i male lokalne samouprave imaju sluha za velike projekte okrenute ka budućnosti, tj, ka svojoj deci“- istakao je u svom obraćanju, David Makević, izvršni direktor Ritma Evrope.

Predsednik opštine Medveđa je sa ponosom rekao da su naši predstavnici na takmičenju, kako prošle godine, tako i ove, pokazali kako mala sredina gaji velike talente i da su deca pravi primer dobre promocije mesta odakle potiču.

„Nadam se, i čvrsto verujem da će ih ovog puta, njihov rad i talenat dovesti do pobede, i da ćemo do godine biti domaćini takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“- rekao je Nebojša Arsić, i ujedno pozvao sve ljude, u Medveđi i širom zemlje da podrže naše takmičare i pošalju poruke podrške na broj 1557 za pesmu pod rednim brojem 17, pod kojom nastupaju deca iz Medveđe.

Za kraj se u ime učesnika, zahvalila Katarina Petrović vokal u grupi, najpre predsedniku opštine a potom i organizatoru što su omogućili da i ove godine predstavljaju opštinu Medveđu i budu deo ovog velikog muzičkog festivala. „Nadamo se da ćemo ove godine biti pobednici i da će Medveđa biti domaćin takmičenja. Predstavljamo zemlju Belgiju i želela bih da iskoristim priliku da vas pozovem da nas podržite i glasate za nas“.

Finalni televizijski prenos takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” očekuje nas 05. septembra 2021. godine na Prvoj srpskoj televiziji.

Check Also

Prošle godine S.O.S. telefon ženskih organizacija zazvonio je 17.155 puta

Brojne organizacije obeležile su Međunarodni dan S.O.S telefona, koji služi za pomoć i podršku ženama …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.