Home / DRUŠTVO / Edukacije u oblasti turizma u Vlasotincu
hotel bell

Edukacije u oblasti turizma u Vlasotincu

Prvi od četiri seminara,u okviru projekta „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“, počinje u petak 22.oktobra u 11 sati u sali SO Vlasotince.

Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije, a sprovodi Turistička organizacija opštine Vlasotince.

U okviru prvog seminara biće reči o značaju seoskog turizma i pokretanju biznisa u njemu, sa primerima dobre prakse. Biće objašnjeno i kako se vrši kategorizacija objekata, kao i kako se komunicira putem platforme e-Turista.

-Ovaj seminar namenjen jehotelijerima, vlasnicima hostela, privatnih smeštajnihkapaciteta (stanovi, kuće, sobe, apartmani, vile), restoraterima, turističkim agencijama i ostalim fizičkim licima koja žele da budu deo turističke privrede. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da su ljudima potrebne dodatne informacije u ovoj oblasti, što im ovom prilikom i omogućujemo – kaže direktor ѕTO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

Naredni seminar biće održan od 5. do 7.novembra, a Turistička organizacija će temu seminara najaviti ranije.

Check Also

Početak velikog projekta: Rušenjem trotoara kod Hemijske škole, ozvaničen start rehabilitacije puta ka Vučju

Kao što je Dnevnik juga već pisao, ova značajna saobraćajnica biće rekonstruisana fazno, a prva …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *