Sutra finale "Radničkog i Ženskog derbija"

Objavljeno u kat. Društvo oktobar 12 2017

U SRC Vlasina sutra se održavaju finalne i revijalne utakmice u futsalu, u okviru ovogodišnjih Radničko-sportskih igara na kojima učestvuju ekipe preduzeća, ustanova i privatnih firmi u Vlasotincu.

Interesovanje je ove godine bilo veliko, pa je umesto uobičajenih 12 do 15 ekipa sada učestvovalo 20 ekipa koje su se takmičile po grupama. Mesto u finalnim borbama izborile su ekipe: Manufatura europea, Gunjetinac, Elrad WS , Gruner, SRC Vlasina, Policijska stanica, Zanatske zadruge i Saobraćajne usluge.

-Cilj održavanja turnira su rekreacija, druženje i zabava za publiku i učesnike. Burne aplauze pobrale su prošle nedelje ženske ekipe Grunera i Fiorentina u utakmici u kojoj su fudbalerke zaposlene u Gruneru pobedile sa 3:0– kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

U petak u 17.30 počinje utakmica za treće mesto, nakon nje biće odrigrana revijalna utakmica između ekipa „Vodovoda“ i „Komunalca“ koju nazivaju i „radničkim derbijem“, zatim će se ponovo sastati ženske ekipe Grunera i Fiorentina, a u 19.30 počinje finalna utakmica ovogodišnji Radničkih sportskih igara. 

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.