Medveđa uskoro dobija Mini-pitch teren

Objavljeno u kat. Društvo oktobar 12 2017

Osnovna karakteristika ovog koncepta je multifunkcionalnost, koja omogućava bavljenje različitim sportskim aktivnostima na jednom mestu.

„Projekat izgradnje mini terena za fudbal, ima za cilj omasovljavanje sporta i bilo koje druge sportske aktivnosti koje se mogu na ovom terenu obavljati. Fizička neaktivnost dece, a pogotovo adolescenata, negativno utiče na njihov fizički i duhovni razvoj. Takva situacija ugrožava javno zdravlje, a samim tim i zdravlje pojedinaca.“ – reči su predsednika opštine Medveđe, dr Nebojše Arsića.

Građevinsko-prerađivačko preduzeće G.D.P. „INVESTPRODUKT„ D.O.O. iz Lebana angažovan je na projektu pravljenja mini terena za fudbal, koji će biti ograđen i postavljen veštačkom travom. Izvođač radova „INVESTPRODUKT„ je u obavezi da planirane radove izvede u roku od 60 kalendarskih dana od uvođenja u posao Vrednost ovih radova iz Ugovora je 3.969.360 dinara sa PDV-om, a rok za završetak terena je 15.novembar. Završeno je ravnanje terena, i betonaža, a nakon toga sa radovima počinje ograđivanje terena drvenom ogradom. Mini teren će biti prekriven veštačkom travom, i isti će moći da se koristi cele godine.

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.