Sajam zapošljavanja 10. oktobra u Leskovcu

Objavljeno u kat. Društvo oktobar 09 2017

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje jubilarni 30. sajam zapošljavanja, u utorak, 10. oktobra 2017. godine, u 11.00 sati, u holu Kulturnog centra u Leskovcu, ul. Bulevar oslobođenja br.101.

Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavilo 15 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije i osiguranja. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 200 lica različitih profila zanimanja: šivači, konfekcionari, krojači, modelari, tapetari, tkači, operateri, magacioneri, prodavci, vozači, automehaničari, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Na sajmu će se predstaviti i socijalni partneri: Tehnička škola „Rade Metalac“ i nemačka organizacija za tehničku saradnju-GIZ. Oni će predstaviti svoje usluge i projekte koji su u funkciji smanjenja nezaposlenosti.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Sajam će otvoriti predstavnik lokalne samouprave.

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.